Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του (ή σε άλλο μέσο) από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής. Αναφορικά με τις ψηφιακές τάξεις, μπορείτε να εισάγετε τον υπερσύνδεσμο της κάθε ανάρτησης (όχι των αρχείων).

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023

Τρόλεϊ οργάνωσης βιβλιοθήκης

 

Ένα σημαντικό κομμάτι στη λειτουργία της σχολικής βιβλιοθήκης είναι η διαχείριση της επιστροφής των βιβλίων. Μπορείτε να έχετε ένα τρόλεϊ, στο οποίο τα παιδιά θα επιστρέφουν τα βιβλία που έχουν δανειστεί, ώστε μετά ο υπεύθυνος να τα τοποθετήσει στο ανάλογο μέρος.

Επίσης, στο τρόλεϊ μπορεί να υπάρχει ένα ράφι, όπου τα παιδιά θα βάζουν τα βιβλία που έχουν σκιστεί, προκειμένου στη συνέχεια να κολληθούν. Στο τελευταίο ράφι προτείνεται να φυλάσσεται το βιβλίο δανειστικής βιβλιοθήκης

Για να το ετοιμάσετε εκτυπώνετε τις σελίδες 2 και 3, επιλέγοντας εκτύπωση σε πραγματικό μέγεθος. Κατόπιν, τις πλαστικοποιείτε και κόβετε περιμετρικά τις καρτέλες. Τις τοποθετείτε με χαρτοταινία στα ράφια του τρόλεϊ.

Μπορείτε να βρείτε το αρχείο εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οδηγίες εκτύπωσης

Αποθηκεύστε τα αρχεία στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια προχωρήστε στην εκτύπωσή τους. Διαφορετικά αλλάζουν οι διαστάσεις του υλικού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις