Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του (ή σε άλλο μέσο) από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής. Αναφορικά με τις ψηφιακές τάξεις, μπορείτε να εισάγετε τον υπερσύνδεσμο της κάθε ανάρτησης (όχι των αρχείων).

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018

Αφίσες με τα σημεία στίξης


Η διδασκαλία των σημείων στίξης στην Α' δημοτικού ξεκινάει από τα πιο βασικά, όπως είναι το κόμμα, η τελεία, το ερωτηματικό και το θαυμαστικό. Τα υπόλοιπα σημεία διδάσκονται στις επόμενες τάξεις.

Μπορείτε να κάνετε σταδιακή επιλογή των σημείων στίξης που θέλετε να αναρτήσετε στην αίθουσα, βάσει της διδακτέας ύλης. Εναλλακτικά, μπορείτε να τα τοποθετήσετε στην αρχή της σχολικής χρονιάς, προκειμένου να λειτουργήσουν ως σημείο αναφοράς.

Στο αρχείο θα βρείτε τις αφίσες με τα έντεκα σημεία στίξης. Σε κάθε σελίδα απεικονίζεται το σύμβολο, η ονομασία και η χρήση του. Την εικονογράφηση την έχει κάνει η Γαλήνη Γκαλά. Τα αντίστοιχα σημεία στίξης σε ασπρόμαυρη εκδοχή υπάρχουν εδώ.

2 σχόλια:

Οδηγίες εκτύπωσης

Αποθηκεύστε τα αρχεία στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια προχωρήστε στην εκτύπωσή τους. Διαφορετικά αλλάζουν οι διαστάσεις του υλικού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις