Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του (ή σε άλλο μέσο) από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής. Αναφορικά με τις ψηφιακές τάξεις, μπορείτε να εισάγετε τον υπερσύνδεσμο της κάθε ανάρτησης (όχι των αρχείων).

Κυριακή 9 Ιουλίου 2023

Ημερολόγιο τοίχου

 


Στο ημερολόγιο τοίχου το παιδί μπορεί να επιλέξει με μανταλάκια την ημερομηνία, την ημέρα, τον μήνα, το έτος, τον καιρό, την εποχή και τη θερμοκρασία.

Για να το φτιάξετε εκτυπώνετε τις σελίδες 2-4 σε μέγεθος χαρτιού Α3, τις πλαστικοποιείτε και τις κόβετε περιμετρικά. Επίσης, κόβετε τα άσπρα πλαίσια, ώστε να χωράνε τα μανταλάκια 5 εκατοστών. Στη συνέχεια, με χαρτοταινία κολλάτε τις σελίδες με τη σειρά τη μία κάτω από την άλλη. Έχει διαστάσεις 71,5x38 εκατοστά. Για να το τοποθετήσετε χρησιμοποιείτε χαρτοταινία στην πίσω πλευρά της πρώτης σελίδας μόνο.

Θα βρείτε το αρχείο εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οδηγίες εκτύπωσης

Αποθηκεύστε τα αρχεία στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια προχωρήστε στην εκτύπωσή τους. Διαφορετικά αλλάζουν οι διαστάσεις του υλικού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις