Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του (ή σε άλλο μέσο) από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής. Αναφορικά με τις ψηφιακές τάξεις, μπορείτε να εισάγετε τον υπερσύνδεσμο της κάθε ανάρτησης (όχι των αρχείων).

Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023

Σχολικό ημερολόγιο δασκάλου 2023-2024

 


Το σχολικό ημερολόγιο δασκάλου αποτελείται από 129 σελίδες. Περιλαμβάνει ετήσιο, μηνιαίο και εβδομαδιαίο προγραμματισμό. λίστα μαθητών, διάταξη θρανίων, επικοινωνία με γονείς, μηνιαία παρουσιολόγια, καταγραφή γραπτών δοκιμασιών, καταγραφή βαθμολογιών, προγραμματισμό σχολικών δράσεων και σχεδιασμό δραστηριοτήτων.

Στο τέλος του αρχείου θα βρείτε τρεις σελίδες που προορίζονται για εκτύπωση σε αυτοκόλλητο χαρτί. Για τις συγκεκριμένες σελίδες επιλέγετε εκτύπωση μονής όψης. 

Στη σελίδα 8 υπάρχει η στήλη «Γονική μέριμνα - επιμέλεια», όπου μπορείτε να σημειώσετε εάν κάποιος γονέας δεν ασκεί την επιμέλεια ή τη γονική μέριμνα του τέκνου-μαθητή. Εδώ μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά με τους όρους αυτούς και τη διαχείριση του θέματος από τους εκπαιδευτικούς.

Εκτυπώστε τις σελίδες 2-127, κάνοντας εκτύπωση και στις δύο πλευρές του χαρτιού. Στη συνέχεια, προτείνεται η βιβλιοδεσία σπιράλ (μεταλλικό) για να είναι το ημερολόγιο πιο εύχρηστο.

Μπορείτε να βρείτε το αρχείο εδώ.

Το σχολικό ημερολόγιο για νηπιαγωγούς θα το βρείτε εδώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οδηγίες εκτύπωσης

Αποθηκεύστε τα αρχεία στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια προχωρήστε στην εκτύπωσή τους. Διαφορετικά αλλάζουν οι διαστάσεις του υλικού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις