Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του (ή σε άλλο μέσο) από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής. Αναφορικά με τις ψηφιακές τάξεις, μπορείτε να εισάγετε τον υπερσύνδεσμο της κάθε ανάρτησης (όχι των αρχείων).

Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023

Η αλφαβήτα σε μεγάλη αφίσα

 


Εάν στην αίθουσά σας δεν επαρκεί ο χώρος για τις 24 αφίσες με την αλφαβήτα (εδώ και εδώ), δοκιμάστε να τοποθετήσετε μια μεγάλη αφίσα που να περιλαμβάνει όλα τα γράμματα.

Για να την ετοιμάσετε, εκτυπώνετε τις σελίδες 2 και 3 σε φύλλα Α3 και τις πλαστικοποιείτε. Κόβετε το δεξί άσπρο περιθώριο της σελίδας 2 και την κολλάτε στην αριστερή άκρη της σελίδας 3, ώστε να γίνει ενιαία η αφίσα. Στη σελίδα 4 υπάρχουν τα δίψηφα, φωνήεντα και σύμφωνα, καθώς και οι συνδυασμοί «αυ» και «ευ». Προτείνεται και αυτή η σελίδα να εκτυπωθεί σε μέγεθος χαρτιού Α3. 

Μπορείτε να βρείτε το αρχείο εδώ. Η εικονογράφηση είναι της Γαλήνης Γκαλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οδηγίες εκτύπωσης

Αποθηκεύστε τα αρχεία στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια προχωρήστε στην εκτύπωσή τους. Διαφορετικά αλλάζουν οι διαστάσεις του υλικού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις