Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του (ή σε άλλο μέσο) από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής. Αναφορικά με τις ψηφιακές τάξεις, μπορείτε να εισάγετε τον υπερσύνδεσμο της κάθε ανάρτησης (όχι των αρχείων).

Δευτέρα 1 Μαΐου 2023

Καρτελάκια με κατηγορίες βιβλίων

 


Για την οργάνωση της σχολικής βιβλιοθήκης ομαδοποιήθηκαν και ταξινομήθηκαν όλοι οι τίτλοι των βιβλίων, βάσει της κατηγορίας στην οποία ανήκουν. Κατόπιν, τοποθετήθηκαν σε ράφια.

Χρησιμοποιήθηκαν κορνίζες από εδώ, όπου βάλαμε τα καρτελάκια με τις κατηγορίες των βιβλίων. Κατά την εκτύπωση επιλέχθηκε η ρύθμιση «Actual size», ώστε τα καρτελάκια των σελίδων 2-11 να ταιριάξουν ακριβώς με τις διαστάσεις της κορνίζας.


Επίσης, αξιοποιήθηκαν ειδικές βάσεις, προκειμένου να τοποθετούνται τα προτεινόμενα από κάθε κατηγορία βιβλία. Τα καρτελάκια των σελίδων 12-16 τα στερεώσαμε σε μανταλάκια με κολλητική ταινία.

Μπορείτε να βρείτε το αρχείο εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οδηγίες εκτύπωσης

Αποθηκεύστε τα αρχεία στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια προχωρήστε στην εκτύπωσή τους. Διαφορετικά αλλάζουν οι διαστάσεις του υλικού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις