Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του (ή σε άλλο μέσο) από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής. Αναφορικά με τις ψηφιακές τάξεις, μπορείτε να εισάγετε τον υπερσύνδεσμο της κάθε ανάρτησης (όχι των αρχείων).

Δευτέρα 1 Μαΐου 2023

Μιλώντας για βιβλία

 


Οι ερωτήσεις κατανόησης ενός βιβλίου γίνονται για να βοηθήσουν τα παιδιά να αντιληφθούν και να αναλύσουν την ιστορία που διάβασαν. Επίσης, συνδράμουν στο να αναπτύξουν δεξιότητες κριτικής σκέψης, καθώς και να καλλιεργήσουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.

Επιπλέον, οι ερωτήσεις κατανόησης μπορούν να διευκολύνουν τα παιδιά να συνδέσουν την ιστορία με τη δική τους ζωή και να αναπτύξουν επίγνωση για τα συναισθήματα, τις αξίες και τις κοινωνικές σχέσεις.

Μπορείτε να βρείτε το αρχείο εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οδηγίες εκτύπωσης

Αποθηκεύστε τα αρχεία στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια προχωρήστε στην εκτύπωσή τους. Διαφορετικά αλλάζουν οι διαστάσεις του υλικού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις