Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του (ή σε άλλο μέσο) από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής. Αναφορικά με τις ψηφιακές τάξεις, μπορείτε να εισάγετε τον υπερσύνδεσμο της κάθε ανάρτησης (όχι των αρχείων).

Κυριακή 30 Απριλίου 2023

Γιατί διαβάζουμε;

 

Διαβάζουμε για να αποκτήσουμε γνώσεις, να ψυχαγωγηθούμε, να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας, να κατανοήσουμε τον κόσμο, αλλά κυρίως για να γίνουμε ό,τι ονειρευόμαστε.

Έτσι λοιπόν φτιάξαμε μια αφίσα με το μήνυμα αυτό για βιβλιοθήκη του σχολείου. Για να την εκτυπώσουμε σε μέγεθος αφίσας, επιλέγουμε "Poster". Στη συνέχεια, στο πεδίο "Tile Scale" πληκτρολογούμε 300 και κάνουμε κλικ μέσα στην τιμή του πεδίου "Overlap" χωρίς να την αλλάξουμε.


Στη συνέχεια, πλαστικοποιούμε και κόβουμε τα περιθώρια που περισσεύουν, προσέχοντας σε κάθε πλευρά να κόψουμε μόνο το ένα και να αφήσουμε το άλλο. Ύστερα, ταιριάζουμε τις σελίδες και τις κολλάμε από την πίσω πλευρά με κολλητική ταινία. Τέλος, τοποθετούμε την αφίσα στον τοίχο με χαρτοταινία.

Μπορείτε να βρείτε το αρχείο εδώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οδηγίες εκτύπωσης

Αποθηκεύστε τα αρχεία στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια προχωρήστε στην εκτύπωσή τους. Διαφορετικά αλλάζουν οι διαστάσεις του υλικού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις