Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του (ή σε άλλο μέσο) από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής. Αναφορικά με τις ψηφιακές τάξεις, μπορείτε να εισάγετε τον υπερσύνδεσμο της κάθε ανάρτησης (όχι των αρχείων).

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022

Βιβλίο δανειστικής βιβλιοθήκης


Για τη λειτουργία της δανειστικής βιβλιοθήκης στον χώρο του σχολείου, χρειάζεται να υπάρχει ένα σύστημα καταγραφής. Μια λύση αποτελεί το βιβλίο δανειστικής βιβλιοθήκης, στο οποίο καταγράφονται στοιχεία όπως το ονοματεπώνυμο μαθητή/τριας, ο τίτλος βιβλίου, η ημερομηνία δανεισμού και η ημερομηνία επιστροφής.

Για να το φτιάξετε, εκτυπώνετε μπρος πίσω τις σελίδες 2-3 από μία φορά και τις σελίδες 4-5 αρκετές φορές ανάλογα με το μέγεθος που επιθυμείτε να έχει το βιβλίο. Στη συνέχεια, κάνετε βιβλιοδεσία με μεταλλικό σπιράλ για μεγαλύτερη αντοχή και ευκολία στη χρήση.

Μπορείτε να βρείτε το αρχείο εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οδηγίες εκτύπωσης

Αποθηκεύστε τα αρχεία στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια προχωρήστε στην εκτύπωσή τους. Διαφορετικά αλλάζουν οι διαστάσεις του υλικού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις