Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του (ή σε άλλο μέσο) από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής. Αναφορικά με τις ψηφιακές τάξεις, μπορείτε να εισάγετε τον υπερσύνδεσμο της κάθε ανάρτησης (όχι των αρχείων).

Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023

Μολύβι αυτοδιόρθωσης

 


Με το μολύβι της αυτοδιόρθωσης τα παιδιά μπορούν να θυμούνται τα βασικά σημεία που χρειάζεται να προσέχουν όταν γράφουν ή διορθώνουν το γραπτό τους. Λειτουργεί δηλαδή και σαν οπτικό βοήθημα αλλά και σαν λίστα ελέγχου.

Για να το φτιάξετε εκτυπώνετε τις σελίδες 2-9, πλαστικοποιείτε τις καρτέλες και τις κόβετε περιμετρικά (αφήστε το επάνω ή το κάτω περιθώριο κάθε καρτέλας, ώστε να μπορέσετε να τις ενώσετε πιο εύκολα). Κολλάτε τις καρτέλες τη μία κάτω από την άλλη. Τέλος, τοποθετείτε το μολύβι στον τοίχο με χαρτοταινία.

Στη σελίδα 10 θα βρείτε το μολύβι σε μικρό μέγεθος, προκειμένου να το δώσετε στα παιδιά σαν σελιδοδείκτη ή να το κολλήσουν στο τετράδιό τους.

Μπορείτε να βρείτε το αρχείο εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οδηγίες εκτύπωσης

Αποθηκεύστε τα αρχεία στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια προχωρήστε στην εκτύπωσή τους. Διαφορετικά αλλάζουν οι διαστάσεις του υλικού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις