Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του (ή σε άλλο μέσο) από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής. Αναφορικά με τις ψηφιακές τάξεις, μπορείτε να εισάγετε τον υπερσύνδεσμο της κάθε ανάρτησης (όχι των αρχείων).

Σάββατο 16 Ιουλίου 2022

Αίθουσα τμήματος ένταξης


Όλα αυτά τα χρόνια έχω φτιάξει πολλές τάξεις. Περνάμε αρκετές ώρες της ημέρας στο σχολείο, τόσο εμείς όσο και οι μαθητές μας, επομένως χρειαζόμαστε έναν χώρο που να μας αρέσει και να μας εμπνέει. 


Θα σας δείξω λοιπόν την τελευταία μου τάξη, κρίμα όμως που δεν τη φωτογράφισα στην αρχή, για να δείτε το πριν και το μετά. Τότε λειτουργούσε ως αποθήκη. Είχε μερικές έδρες και θρανία μέσα, καθώς και μια ραφιέρα καρφωμένη ψηλά στον τοίχο.


Αρχικά, βάφτηκαν οι τοίχοι σε χρώμα βεραμάν και τοποθετήθηκε ένας μαγνητικός ασπροπίνακας επάνω από το καλοριφέρ. Περιμετρικά μπήκαν χαμηλές βιβλιοθήκες και ραφιέρες. Αντί για πίνακες ανακοινώσεων επέλεξα την ψηφιακή εκτύπωση σε μουσαμά διαστάσεων 120x120 cm. Τοποθετήθηκε μια βιβλιοθήκη από ξύλο και ύφασμα και αριστερά και δεξιά αυτής δύο πουφ πολυθρόνες. 


Για την οργάνωση του εποπτικού υλικού χρησιμοποίησα κουτιά αποθήκευσης. Τα υλικά για χειροτεχνίες και κατασκευές τα τοποθέτησα σε τροχήλατες μεταλλικές ραφιέρες τριών θέσεων.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οδηγίες εκτύπωσης

Αποθηκεύστε τα αρχεία στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια προχωρήστε στην εκτύπωσή τους. Διαφορετικά αλλάζουν οι διαστάσεις του υλικού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις