Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του (ή σε άλλο μέσο) από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής. Αναφορικά με τις ψηφιακές τάξεις, μπορείτε να εισάγετε τον υπερσύνδεσμο της κάθε ανάρτησης (όχι των αρχείων).

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022

Πίνακας με έργα μαθητών

 

Το πώς θα εκθέσουμε τα έργα των μαθητών μας συμβάλλει σημαντικά στην ανάδειξή τους. Επίσης, παρέχει ανατροφοδότηση για περαιτέρω δημιουργίες.


Επέλεξα, λοιπόν, να αξιοποιήσω έναν ασπροπίνακα που είχε χαλάσει σε αρκετά σημεία και δεν ήταν πλέον διαθέσιμος προς χρήση και άρα θα πεταγόταν. Αφού τοποθετήθηκε στον χώρο έξω από την τάξη, τον κάλυψα με γαλάζιο πουά μουσαμά. Επειδή ο μουσαμάς είχε αρκετό βάρος, χρησιμοποίησα πινέζες κατά μήκος της επάνω πλευράς και στη συνέχεια τον κόλλησα με χαρτοταινία.


Γύρω γύρω έβαλα μπορντούρα που την έφτιαξα με μαύρο χαρτόνι οντουλέ. Για την επιγραφή στο επάνω μέρος του πίνακα χρησιμοποίησα τα γράμματα σε κυκλάκια. Αφού τα εκτύπωσα, τα έκοψα, τα πλαστικοποίησα και τα κόλλησα με χαρτοταινία. Στη συνέχεια, πήρα μαύρα χαρτόνια οντουλέ, διαστάσεων 50x70 cm. Τα έκοψα στα τέσσερα και τα κόλλησα στον μουσαμά με χαρτοταινία, προκειμένου να αποτελέσουν τα καδράκια για τα έργα των μαθητών («Μελετώντας το έργο του Joan Miró»).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οδηγίες εκτύπωσης

Αποθηκεύστε τα αρχεία στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια προχωρήστε στην εκτύπωσή τους. Διαφορετικά αλλάζουν οι διαστάσεις του υλικού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις