Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του (ή σε άλλο μέσο) από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής. Αναφορικά με τις ψηφιακές τάξεις, μπορείτε να εισάγετε τον υπερσύνδεσμο της κάθε ανάρτησης (όχι των αρχείων).

Σάββατο 20 Αυγούστου 2022

Αυτοσχέδια κουρτίνα τάξης


Πήραμε πλαστικά τραπεζομάντιλα μιας χρήσης σε γαλάζιο και πράσινο χρώμα, διαστάσεων 137x274 cm. Τα κόψαμε σε φαρδιές λωρίδες, αφού τα διπλώσαμε στη μέση και αφήνοντας το μέρος της τσάκισης άκοπο.

Τοποθετήσαμε στο επάνω μέρος του παραθύρου ένα πτυσσόμενο κοντάρι για κουρτίνα μπάνιου. Σε αυτό περάσαμε τις λωρίδες (το άκοπο σημείο της τσάκισής τους εφαρμόστηκε στο κοντάρι). Χρησιμοποιήσαμε δεματικά καλωδίων για να σταθεροποιήσουμε το άκοπο σημείο στο κοντάρι. 

Τέλος, κόψαμε ψαράκια από μαύρο χαρτόνι οντουλέ και τα στερεώσαμε στην κουρτίνα με συνδετήρες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οδηγίες εκτύπωσης

Αποθηκεύστε τα αρχεία στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια προχωρήστε στην εκτύπωσή τους. Διαφορετικά αλλάζουν οι διαστάσεις του υλικού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις