Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του (ή σε άλλο μέσο) από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής. Αναφορικά με τις ψηφιακές τάξεις, μπορείτε να εισάγετε τον υπερσύνδεσμο της κάθε ανάρτησης (όχι των αρχείων).

Σάββατο 16 Ιουλίου 2022

Σχολικό ημερολόγιο δασκάλου 2022-2023

 


Το σχολικό ημερολόγιο σας επιτρέπει να έχετε συγκεντρωμένες όλες τις πληροφορίες που μπορεί να χρειαστείτε για τους μαθητές και τη διδασκαλία σας.

Αποτελείται από 129 σελίδες. Περιλαμβάνει ετήσιο, μηνιαίο και εβδομαδιαίο προγραμματισμό, λίστα μαθητών, διάταξη θρανίων, επικοινωνία με γονείς, μηνιαία παρουσιολόγια, καταγραφή γραπτών δοκιμασιών, καταγραφή βαθμολογιών, προγραμματισμό σχολικών δράσεων και σχεδιασμό δραστηριοτήτων. Στο τέλος του αρχείου θα βρείτε τρεις σελίδες που προορίζονται για εκτύπωση σε αυτοκόλλητο χαρτί. Για τις συγκεκριμένες σελίδες επιλέγετε εκτύπωση μονής όψης.

Στη σελίδα 8 υπάρχει η στήλη "Γονική μέριμνα - επιμέλεια", όπου μπορείτε να σημειώσετε εάν κάποιος γονέας δεν ασκεί την επιμέλεια ή τη γονική μέριμνα του τέκνου-μαθητή. Για να ενημερωθείτε σχετικά με τους όρους αυτούς και τη διαχείριση του θέματος από τους εκπαιδευτικούς, μπορείτε να μπείτε εδώ.


Εκτυπώστε τις σελίδες 2-127, κάνοντας εκτύπωση και στις δύο πλευρές του χαρτιού. Στη συνέχεια, προτείνεται η βιβλιοδεσία σπιράλ (μεταλλικό) για να είναι το ημερολόγιο πιο εύχρηστο.

Εάν προτιμάτε την ψηφιακή επεξεργασία του ημερολογίου, μπορείτε να το κάνετε μέσω της δωρεάν εφαρμογής Onenote. Εναλλακτικά, μπορείτε να γράψετε επάνω στο αρχείο pdf (View - Fill and Sign - Add Text).

Μπορείτε να βρείτε το αρχείο εδώ.

Το σχολικό ημερολόγιο για νηπιαγωγούς θα το βρείτε εδώ.3 σχόλια:

  1. Ευχαριστώ πολύ που μοιράζεσαι μαζί μας τη σπουδαία δουλειά σου, αγαπητή Χριστίνα. Σου εύχομαι να απολαμβάνεις τις μεγαλύτερες χαρές της ζωής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και εγώ παιδεύομαι κάθε χρόνο να τα φτιάχνω χειρόγραφα! Όλα σε ένα! Μπράβο, εξαιρετική δουλειά με μεράκι και αγάπη! Σε ευχαριστώ που τα μοιράζεσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οδηγίες εκτύπωσης

Αποθηκεύστε τα αρχεία στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια προχωρήστε στην εκτύπωσή τους. Διαφορετικά αλλάζουν οι διαστάσεις του υλικού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις