Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του (ή σε άλλο μέσο) από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής. Αναφορικά με τις ψηφιακές τάξεις, μπορείτε να εισάγετε τον υπερσύνδεσμο της κάθε ανάρτησης (όχι των αρχείων).

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021

Καρτέλες με την ημερομηνία


Αντί να τοποθετείτε τις καρτέλες ημερομηνίας με χαρτοταινία στον πίνακα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις περιστρεφόμενες καρτέλες. Με τον τρόπο αυτό θα έχετε όλες τις καρτέλες συγκεντρωμένες και η καθημερινή εναλλαγή τους θα γίνεται πολύ πιο γρήγορα και εύκολα.

Κάθε πρωί μπορείτε να εναλλάσσετε τις καρτέλες εσείς ή να ζητήσετε από κάποιον μαθητή να το κάνει. Στην περίπτωση αυτή θα χρειαστεί να βγάλετε τη ράβδο από τους γάντζους και να την κατεβάσετε στο ύψος του παιδιού για να μπορέσει να φτάσει τις καρτέλες.

Αφού εκτυπώσετε τις καρτέλες, τις πλαστικοποιείτε, τις κόβετε περιμετρικά και κάνετε τρύπες με τον διακορευτή στο επάνω μέρος τους. Στη συνέχεια, χρησιμοποιείτε δεματικά καλωδίων και τις περνάτε σε μια λεπτή επεκτεινόμενη ράβδο για κουρτίνα. Τη ράβδο τη στερεώνετε στον πίνακα με μεταλλικούς ή αυτοκόλλητους γάντζους.

Μπορείτε να βρείτε το αρχείο εδώ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οδηγίες εκτύπωσης

Αποθηκεύστε τα αρχεία στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια προχωρήστε στην εκτύπωσή τους. Διαφορετικά αλλάζουν οι διαστάσεις του υλικού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις