Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του (ή σε άλλο μέσο) από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής. Αναφορικά με τις ψηφιακές τάξεις, μπορείτε να εισάγετε τον υπερσύνδεσμο της κάθε ανάρτησης (όχι των αρχείων).

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

Καρτέλες ημερομηνίας


Οι χριστουγεννιάτικες κατασκευές μπορεί να συνεχίζονται, όμως εμείς προετοιμαζόμαστε για τη νέα χρονιά. Ο σχηματισμός της ημερομηνίας αποτελεί μια από τις πρωινές ρουτίνες της τάξης.


Στο αρχείο θα βρείτε 54 καρτέλες με τις ημέρες, τους αριθμούς, τους μήνες και τα έτη. Εκτυπώστε τις καρτέλες, πλαστικοποιήστε και κόψτε τις. Τις τοποθετείτε στο επάνω μέρος του πίνακα με χαρτοταινία. Φυλάσσετε τις υπόλοιπες σε έναν φάκελο ή σε ένα κουτί αποθήκευσης. Ορίζετε έναν μαθητή που εκ περιτροπής θα εντοπίζει τις καρτέλες για να σχηματιστεί η ημερομηνία.

Μπορείτε να βρείτε το αρχείο εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οδηγίες εκτύπωσης

Αποθηκεύστε τα αρχεία στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια προχωρήστε στην εκτύπωσή τους. Διαφορετικά αλλάζουν οι διαστάσεις του υλικού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις