Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του (ή σε άλλο μέσο) από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής. Αναφορικά με τις ψηφιακές τάξεις, μπορείτε να εισάγετε τον υπερσύνδεσμο της κάθε ανάρτησης (όχι των αρχείων).

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

Τα μαθητευόμενα καλικαντζαράκια: δραστηριότητες


Τα καλικαντζαράκια δεν πρόσεχαν την κυρία τους κι έτσι έκαναν λάθος τις σκανδαλιές που προσπαθούσε να τους μάθει. Οπότε ξαναγυρνάνε στα βάθη της γης για έναν νέο κύκλο μαθημάτων.
Αυτήν τη φορά όμως ζητάμε από τους μαθητές να γράψουν τις ιδέες τους μέσα σε πλαίσιο που έχει σχήμα λάμπας. Κατόπιν, τις τοποθετούμε σε έναν αυτοσχέδιο πίνακα από πράσινο χαρτί του μέτρου για φόντο και ανοικτό καφέ για πλαίσιο. 

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Φυλάτος και μπορείτε να το βρείτε εδώ κι εδώ.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οδηγίες εκτύπωσης

Αποθηκεύστε τα αρχεία στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια προχωρήστε στην εκτύπωσή τους. Διαφορετικά αλλάζουν οι διαστάσεις του υλικού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις