Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του (ή σε άλλο μέσο) από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής. Αναφορικά με τις ψηφιακές τάξεις, μπορείτε να εισάγετε τον υπερσύνδεσμο της κάθε ανάρτησης (όχι των αρχείων).

Κυριακή 6 Αυγούστου 2023

Υλικά που θα χρειαστούμε

 


Συχνά ορισμένοι μαθητές δεν προσέχουν τις οδηγίες που δίνονται στην αρχή κάποιας δραστηριότητας με αποτέλεσμα να δυσκολεύονται με την έγκαιρη οργάνωση των υλικών τους. Για να αποφεύγετε λοιπόν τις συνεχείς ερωτήσεις και διακοπές του μαθήματος, μπορείτε να αξιοποιήσετε τις αντίστοιχες καρτέλες.

Προτείνεται να τις τοποθετείτε στην άκρη του πίνακα με χαρτοταινία ή με αυτοκόλλητους μαγνήτες, ανάλογα με τα υλικά που θα χρειαστείτε κάθε φορά. Οι συγκεκριμένες καρτέλες λειτουργούν ως οπτικά βοηθήματα κυρίως για μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες, είναι όμως ένα διακριτικό εργαλείο για τη διαχείριση και την οργάνωση ολόκληρης της τάξης.

Μπορείτε να βρείτε το αρχείο εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οδηγίες εκτύπωσης

Αποθηκεύστε τα αρχεία στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια προχωρήστε στην εκτύπωσή τους. Διαφορετικά αλλάζουν οι διαστάσεις του υλικού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις