Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του (ή σε άλλο μέσο) από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής. Αναφορικά με τις ψηφιακές τάξεις, μπορείτε να εισάγετε τον υπερσύνδεσμο της κάθε ανάρτησης (όχι των αρχείων).

Σάββατο 15 Ιουλίου 2023

Καρτέλες ωρολόγιου προγράμματος

 


Για να έχουν τα παιδιά εποπτεία του προγράμματος και να γνωρίζουν τι έπεται, μπορείτε να αξιοποιήσετε τις καρτέλες με τα μαθήματα. Είναι χρήσιμες όχι μόνο για τα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες, αλλά και για τα υπόλοιπα, καθώς βοηθούν ιδιαίτερα στην οργάνωση του χρόνου.

Για να ετοιμάσετε το πρόγραμμα, εκτυπώνετε δύο φορές τις καρτέλες, τις πλαστικοποιείτε και τις κόβετε περιμετρικά. Καθημερινά τις τοποθετείτε στην άκρη του πίνακα με χαρτοταινία, ανάλογα με το πρόγραμμα της ημέρας. Επίσης, κάθε ώρα εναλλάσσετε το βελάκι, ώστε να δείχνει το αντίστοιχο μάθημα.

Εάν έχετε μαγνητικό πίνακα, εκτυπώνετε τις καρτέλες σε μαγνητικό χαρτί ή τοποθετείτε αυτοκόλλητους μαγνήτες στο πίσω μέρος τους.

Μπορείτε να βρείτε το αρχείο εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οδηγίες εκτύπωσης

Αποθηκεύστε τα αρχεία στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια προχωρήστε στην εκτύπωσή τους. Διαφορετικά αλλάζουν οι διαστάσεις του υλικού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις