Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του (ή σε άλλο μέσο) από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής. Αναφορικά με τις ψηφιακές τάξεις, μπορείτε να εισάγετε τον υπερσύνδεσμο της κάθε ανάρτησης (όχι των αρχείων).

Κυριακή 30 Απριλίου 2023

Επιστροφή στα βιβλία

 


Μία ακόμα πρόταση για τη σχολική βιβλιοθήκη είναι ο πίνακας ανακοινώσεων με θέμα «Επιστροφή στα βιβλία». Χρησιμοποιήσαμε τον ασπροπίνακα που βρισκόταν στον χώρο και τον διακοσμήσαμε όπως φαίνεται στην εικόνα.

Για να τον φτιάξετε, εκτυπώνετε τις σελίδες 2-13 του αρχείου, πλαστικοποιείτε και κόβετε περιμετρικά. Τοποθετείτε τις καρτέλες στον πίνακα με χαρτοταινία.

Για τα εξώφυλλα των βιβλίων ανοίγετε ένα έγγραφο Powerpoint και επιλέγετε κατακόρυφο προσανατολισμό. Σε κάθε διαφάνεια κάνετε αντιγραφή και επικόλληση τέσσερα εξώφυλλα βιβλίων της επιλογής σας και προσαρμόζετε το μέγεθός τους στις διαστάσεις της σελίδας, ώστε να χωράνε όλα. Επαναλαμβάνετε όσες φορές χρειαστεί, ανάλογα με το μέγεθος του πίνακα. Τα εξώφυλλα που χρησιμοποιήθηκαν για τον πίνακα της φωτογραφίας μπορείτε να τα βρείτε εδώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οδηγίες εκτύπωσης

Αποθηκεύστε τα αρχεία στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια προχωρήστε στην εκτύπωσή τους. Διαφορετικά αλλάζουν οι διαστάσεις του υλικού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις