Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του (ή σε άλλο μέσο) από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής. Αναφορικά με τις ψηφιακές τάξεις, μπορείτε να εισάγετε τον υπερσύνδεσμο της κάθε ανάρτησης (όχι των αρχείων).

Τρίτη 4 Απριλίου 2023

Ησυχία παρακαλώ!

 



Για να θυμούνται τα παιδιά ότι χρειάζεται να κάνουν ησυχία στον χώρο της βιβλιοθήκης, μπορείτε να εκτυπώσετε αφίσες με την υπενθύμιση αυτή.

Μια καλή ιδέα μάλιστα είναι να τις εκτυπώσετε σε μεγάλη αφίσα. Για να το κάνετε επιλέγετε "Εκτύπωση" και "Poster". Στη συνέχεια, στο πεδίο "Tile Scale" πληκτρολογείτε 200 και κάνετε κλικ μέσα στην τιμή του πεδίου "Overlap", χωρίς όμως να την αλλάξετε.


Κατόπιν, πλαστικοποιείτε και κόβετε τα περιθώρια που περισσεύουν. Βέβαια, είναι προτιμότερο σε κάθε πλευρά να κόβετε μόνο το ένα περιθώριο και να αφήνετε το άλλο. Μετά ταιριάζετε τις σελίδες και τις κολλάτε από την πίσω πλευρά με κολλητική ταινία. Τέλος, τοποθετείτε την αφίσα στον τοίχο με χαρτοταινία.


Μπορείτε να βρείτε το αρχείο εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οδηγίες εκτύπωσης

Αποθηκεύστε τα αρχεία στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια προχωρήστε στην εκτύπωσή τους. Διαφορετικά αλλάζουν οι διαστάσεις του υλικού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις