Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του (ή σε άλλο μέσο) από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής. Αναφορικά με τις ψηφιακές τάξεις, μπορείτε να εισάγετε τον υπερσύνδεσμο της κάθε ανάρτησης (όχι των αρχείων).

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

Αφίσες για το εργαστήριο πληροφορικής


Πώς βάζουμε τόνο; Πώς κάνουμε αλλαγή γλώσσας; Πώς αλλάζουμε γραμμή; Πώς αφήνουμε κενό ανάμεσα στις λέξεις; Πώς σβήνουμε;

Για τις ερωτήσεις των παιδιών σχετικά με το πληκτρολόγιο του υπολογιστή μπορείτε να αξιοποιήσετε τις σχετικές αφίσες, που περιέχουν τις βασικές λειτουργίες του. Επίσης, σε αυτές περιέχονται οι πιο συνηθισμένες συντομεύσεις πληκτρολογίου, όπως είναι η αλλαγή γλώσσας, η αντιγραφή, η αποκοπή, η επικόλληση κλπ.

Μπορείτε να βρείτε το αρχείο εδώ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οδηγίες εκτύπωσης

Αποθηκεύστε τα αρχεία στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια προχωρήστε στην εκτύπωσή τους. Διαφορετικά αλλάζουν οι διαστάσεις του υλικού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις