Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του (ή σε άλλο μέσο) από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής. Αναφορικά με τις ψηφιακές τάξεις, μπορείτε να εισάγετε τον υπερσύνδεσμο της κάθε ανάρτησης (όχι των αρχείων).

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020

Αξία θέσης ψηφίων σε μεγάλη αφίσα


Η μεγάλη αφίσα με την αξία θέσης ψηφίων μπορεί να αξιοποιηθεί διαδραστικά, καθώς τα παιδιά φτιάχνουν αριθμούς με αποσπώμενα καρτελάκια.

Αρχικά, εκτυπώνετε τις σελίδες 2-7 (τη σελίδα 7 θα χρειαστεί να την εκτυπώσετε σε πέντε αντίγραφα), τις πλαστικοποιείτε, τις κόβετε περιμετρικά και τις τοποθετείτε στον τοίχο με χαρτοταινία. Στα κενά κουτάκια βάζετε αυτοκόλλητα κυκλάκια ταινίας velcro. Κατόπιν, εκτυπώνετε, πλαστικοποιείτε και κόβετε τα καρτελάκια των σελίδων 8-10. Στο πίσω μέρος τους βάζετε αυτοκόλλητα velcro.

Μπορείτε να βρείτε το αρχείο εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οδηγίες εκτύπωσης

Αποθηκεύστε τα αρχεία στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια προχωρήστε στην εκτύπωσή τους. Διαφορετικά αλλάζουν οι διαστάσεις του υλικού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις