Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του (ή σε άλλο μέσο) από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής. Αναφορικά με τις ψηφιακές τάξεις, μπορείτε να εισάγετε τον υπερσύνδεσμο της κάθε ανάρτησης (όχι των αρχείων).

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020

Βοηθός γλώσσας


Υπάρχει εκπαιδευτικό υλικό που δεν το χρειαζόμαστε να είναι αναρτημένο στον τοίχο, αλλά το θέλουμε σε συγκεκριμένες δραστηριότητες μόνο. Τοποθετήσαμε λοιπόν τις αφίσες με την κλίση ρημάτων σε καδράκι με βάση, ώστε τα παιδιά να τις παίρνουν στο θρανίο τους και να τις συμβουλεύονται.
Εκτυπώνετε τις αφίσες σε πραγματικό μέγεθος, τις πλαστικοποιείτε και τις κόβετε περιμετρικά. Με τον διακορευτή κάνετε τρύπες στα σημεία όπου είναι τα άσπρα κυκλάκια. Κατόπιν, περνάτε τις αφίσες σε μεταλλικούς ανοιγόμενους κρίκους (3 εκατοστών περίπου) και στη συνέχεια στο καδράκι μεγέθους Α5.

Σταδιακά θα προστίθενται κι άλλες αφίσες στο αρχείο.

Μπορείτε να βρείτε το αρχείο εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οδηγίες εκτύπωσης

Αποθηκεύστε τα αρχεία στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια προχωρήστε στην εκτύπωσή τους. Διαφορετικά αλλάζουν οι διαστάσεις του υλικού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις