Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του (ή σε άλλο μέσο) από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής. Αναφορικά με τις ψηφιακές τάξεις, μπορείτε να εισάγετε τον υπερσύνδεσμο της κάθε ανάρτησης (όχι των αρχείων).

Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020

Οδηγίες προστασίας από τον ιό

 


Τα σχολεία αποφασίστηκε να ανοίξουν στις 7 Σεπτεμβρίου με πλήρη σύνθεση μαθητών και χρήση μάσκας. Δυστυχώς, εν μέσω πανδημίας έγινε αύξηση των μαθητών ανά τμήμα και μάλιστα σε αίθουσες που πολύ συχνά δεν πληρούν τις στοιχειώδεις προϋποθέσεις για κοινωνική αποστασιοποίηση.

Στο πλαίσιο της προσαρμογής στη νέα πραγματικότητα οι εκπαιδευτικοί θα χρειαστεί να επιμείνουν ιδιαίτερα στην τήρηση των κανόνων προστασίας εκ μέρους των μαθητών. Συμπληρωματικά, μπορούν να αξιοποιήσουν τις αφίσες με τις βασικές οδηγίες που συστήνονται.

Μπορείτε να βρείτε το αρχείο εδώ

Τις οδηγίες για τη σωστή χρήση της μάσκας μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οδηγίες εκτύπωσης

Αποθηκεύστε τα αρχεία στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια προχωρήστε στην εκτύπωσή τους. Διαφορετικά αλλάζουν οι διαστάσεις του υλικού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις