Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του (ή σε άλλο μέσο) από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής. Αναφορικά με τις ψηφιακές τάξεις, μπορείτε να εισάγετε τον υπερσύνδεσμο της κάθε ανάρτησης (όχι των αρχείων).

Σάββατο 22 Αυγούστου 2020

Σωστή χρήση μάσκας

Για την ώρα έχει ανακοινωθεί ότι η χρήση της μάσκας θα είναι υποχρεωτική σε όλους τους κλειστούς χώρους του σχολείου από το νηπιαγωγείο μέχρι και το λύκειο.

Επομένως, χρειάζεται να δοθεί μεγάλη έμφαση στην εκπαίδευση της σωστής χρήσης της, ιδίως σε μαθητές νηπιαγωγείου και πρώτων τάξεων του δημοτικού.

Για τη διευκόλυνση της διαδικασίας, μπορείτε να αξιοποιήσετε τις αφίσες που δείχνουν βήμα προς βήμα τη σωστή χρήση της χειρουργικής μάσκας. Για τη χρήση της υφασμάτινης μάσκας, θα χρειαστείτε τις σελίδες 2, 3, 4, 5, 7, 8, 10. Για τη χρήση της χειρουργικής μάσκας θα χρειαστείτε τις σελίδες 2-9. Εκτυπώσετε τις αφίσες, πλαστικοποιήσετε και χρησιμοποιήστε τις σαν οπτικό βοήθημα.

Μπορείτε να βρείτε το αρχείο εδώ.

Τις οδηγίες προστασίας από τον ιό μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οδηγίες εκτύπωσης

Αποθηκεύστε τα αρχεία στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια προχωρήστε στην εκτύπωσή τους. Διαφορετικά αλλάζουν οι διαστάσεις του υλικού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις