Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του (ή σε άλλο μέσο) από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής. Αναφορικά με τις ψηφιακές τάξεις, μπορείτε να εισάγετε τον υπερσύνδεσμο της κάθε ανάρτησης (όχι των αρχείων).

Σάββατο 25 Ιουλίου 2020

Σχολικό ημερολόγιο δασκάλου 2020-2021


Ακόμα κι αν δυσκολεύεστε γενικά με τον προγραμματισμό, με το ημερολόγιο αυτό σίγουρα θα διευκολυνθείτε αρκετά. Είναι η τρίτη σχολική χρονιά που το φτιάχνω και τα μηνύματα που έρχονται συνεχώς είναι πολύ ενθαρρυντικά.


Αποτελείται από 113 σελίδες. Περιλαμβάνει σελίδα όπου μπορείτε να τοποθετήσετε αυτοκόλλητα χαρτάκια σημειώσεων, ωρολόγιο πρόγραμμα, λίστα μαθητών, γενέθλια, διάταξη θρανίων, γραπτές δοκιμασίες, βαθμολογίες, παρουσιολόγιο, ετήσιο ημερολόγιο με τις αργίες, μηνιαίο/ εβδομαδιαίο/ ετήσιο προγραμματισμό, καθώς και προγραμματισμό σχολικών δράσεων. Στο τέλος του αρχείου θα βρείτε τρεις σελίδες που προορίζονται για εκτύπωση σε αυτοκόλλητο χαρτί. Για τις συγκεκριμένες σελίδες επιλέγετε εκτύπωση μονής όψης.


Εκτυπώστε τις σελίδες 2-113 κάνοντας εκτύπωση και στις δύο πλευρές του χαρτιού. Καλύτερα να χρησιμοποιήσετε χαρτόνι εκτύπωσης (160 γραμμαρίων) για το εξώφυλλο. Στη συνέχεια, προτείνεται η βιβλιοδεσία σπιράλ (μεταλλικό) για να είναι το ημερολόγιο πιο εύχρηστο. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε τρύπες στα αριστερά των σελίδων και να τις τοποθετήσετε σε κλασέρ ή ντοσιέ της επιλογής σας.

Μπορείτε να βρείτε το αρχείο εδώ.

Εάν θέλετε να βάλετε στο εξώφυλλο τον δικό σας χαρακτήρα καρτούν, κατεβάστε το επεξεργάσιμο αρχείο και προσθέστε την εικόνα σας. Στη συνέχεια, αποθηκεύστε το αρχείο powerpoint σε μορφή pdf και εκτυπώστε.

Εάν βέβαια προτιμάτε την ψηφιακή επεξεργασία του ημερολογίου, μπορείτε να το κάνετε μέσω της δωρεάν εφαρμογής OneNote. Ακόμα πιο απλό βέβαια είναι να γράψετε επάνω στο αρχείο pdf (View - Fill and Sign - Add Text).

9 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια! Πολύ ωραία δουλειά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ευχαριστω παρα πολυ. Για ψηφιακη επεξεργασια σε android προτεινω noteshelf ή xodo. <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μηπως βγαλεις και για φετος το ιδιο ημερολογιο; Ηταν τελειο το περσινο και με βοηθησε εξαιρετικα ολη τη χρονια σε ολα τα μαθηματα! Παρα πολυ καλη δουλεια! Σε ευχαριστουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οδηγίες εκτύπωσης

Αποθηκεύστε τα αρχεία στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια προχωρήστε στην εκτύπωσή τους. Διαφορετικά αλλάζουν οι διαστάσεις του υλικού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις