Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του (ή σε άλλο μέσο) από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής. Αναφορικά με τις ψηφιακές τάξεις, μπορείτε να εισάγετε τον υπερσύνδεσμο της κάθε ανάρτησης (όχι των αρχείων).

Τρίτη 26 Μαΐου 2020

Σχηματισμός λέξεων με τον κώδικα Braille


Στόχος της δραστηριότητας είναι τα παιδιά να εξασκηθούν στην αντιστοίχιση του κάθε γράμματος με τον αντίστοιχο συνδυασμό ανάγλυφων κουκκίδων που υπάρχουν στο σύστημα ανάγνωσης και γραφής Braille.


Η κάθε καρτέλα περιέχει τέσσερα γράμματα. Το παιδί επιλέγει το τουβλάκι με τον χαρακτήρα Braille, προκειμένου να το τοποθετήσει κάτω από το αντίστοιχο γράμμα.

Εκτυπώστε τις σελίδες 2-18, πλαστικοποιήστε και κόψτε περιμετρικά τις καρτέλες. Υπάρχουν συνολικά 51 καρτέλες λέξεων.

Μπορείτε να βρείτε το αρχείο εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα τουβλάκια Braille, επικοινωνήστε μαζί μας στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση: teachingtherapy@gmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οδηγίες εκτύπωσης

Αποθηκεύστε τα αρχεία στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια προχωρήστε στην εκτύπωσή τους. Διαφορετικά αλλάζουν οι διαστάσεις του υλικού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις