Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του (ή σε άλλο μέσο) από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής. Αναφορικά με τις ψηφιακές τάξεις, μπορείτε να εισάγετε τον υπερσύνδεσμο της κάθε ανάρτησης (όχι των αρχείων).

Τρίτη 17 Μαρτίου 2020

Το όνομά μου είναι Κορονοϊός, της Manuela Molina


Τις τελευταίες ημέρες με το κλείσιμο των σχολείων και την αλλαγή στην καθημερινότητα, πολλοί γονείς προβληματίζονται για το πώς θα παρουσιάσουν τη νέα πραγματικότητα στα παιδιά.


Η συγγραφέας Manuela Molina δημιούργησε ένα βιβλίο που αφορά τον κορονοϊό. Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας έως επτά ετών και σκοπό έχει να προσεγγίσει το θέμα με τρόπο απλό και ευχάριστο για τους μικρούς αναγνώστες.

Εκτυπώστε το βιβλίο και ασχοληθείτε με τις δραστηριότητες που περιλαμβάνει. Με τον τρόπο αυτό τα παιδιά θα μπορέσουν να μιλήσουν για τα συναισθήματα που τους προκαλεί η όλη κατάσταση, προκειμένου να διαχειριστούν την αναστάτωση, το άγχος, την αγωνία και τον φόβο που ίσως νιώθουν.

Μπορείτε να βρείτε εδώ το βιβλίο σε πολλές γλώσσες, καθώς και στα ελληνικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οδηγίες εκτύπωσης

Αποθηκεύστε τα αρχεία στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια προχωρήστε στην εκτύπωσή τους. Διαφορετικά αλλάζουν οι διαστάσεις του υλικού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις