Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του (ή σε άλλο μέσο) από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής. Αναφορικά με τις ψηφιακές τάξεις, μπορείτε να εισάγετε τον υπερσύνδεσμο της κάθε ανάρτησης (όχι των αρχείων).

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

Τουβλάκια ελληνικού Κώδικα BrailleΣτο πλαίσιο δημιουργίας υλικού για μαθητές με προβλήματα όρασης και κατόπιν πολύμηνης μελέτης και δοκιμών, με τον Βασίλη Παύλου σχεδιάσαμε και τυπώσαμε ειδικά τουβλάκια με τον ελληνικό Κώδικα Braille. Μπορούν να αξιοποιηθούν από εκπαιδευτικούς και γονείς για τη διδασκαλία της γραφής Braille με έναν παιγνιώδη τρόπο, ώστε να προσελκύσει το ενδιαφέρον των μαθητών.


Η σειρά περιλαμβάνει τουβλάκια με ανάγλυφες κουκκίδες που αναπαριστούν τα γράμματα του ελληνικού αλφάβητου Braille, τους διφθόγγους και τους αριθμούς. Τα τουβλάκια έχουν μήκος 3, πλάτος 1,5 και ύψος 1 εκατοστό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οδηγίες εκτύπωσης

Αποθηκεύστε τα αρχεία στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια προχωρήστε στην εκτύπωσή τους. Διαφορετικά αλλάζουν οι διαστάσεις του υλικού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις