Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του (ή σε άλλο μέσο) από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής. Αναφορικά με τις ψηφιακές τάξεις, μπορείτε να εισάγετε τον υπερσύνδεσμο της κάθε ανάρτησης (όχι των αρχείων).

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

Η σύντομη προπαίδεια


Όταν ολοκληρώσετε τη διδασκαλία της κάθε προπαίδειας ξεχωριστά, αντί για τον γνωστό πίνακα, δώστε στα παιδιά μια πιο σύντομη μορφή του. Όπως θα δείτε, στον συγκεκριμένο πίνακα τα γινόμενα εμφανίζονται μόνο μία φορά, για διευκόλυνση στην απομνημόνευση.


Εκτυπώστε τις σελίδες 2-15, πλαστικοποιήστε και κόψτε περιμετρικά. Τοποθετήστε τις στην τάξη, δημιουργώντας έναν σύντομο πίνακα αναφοράς με την προπαίδεια. Επίσης, στις σελίδες 16-19 υπάρχουν πίνακες σε μέγεθος Α4 και Α5. Οι μικροί πίνακες μπορούν να τοποθετηθούν στο εσώφυλλο του βιβλίου μαθηματικών για να αξιοποιούνται κατά την επανάληψη από τους μαθητές. Τέλος, στις σελίδες 20-29 υπάρχουν οι αναλυτικοί πίνακες της προπαίδειας.

Μπορείτε να βρείτε το αρχείο εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οδηγίες εκτύπωσης

Αποθηκεύστε τα αρχεία στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια προχωρήστε στην εκτύπωσή τους. Διαφορετικά αλλάζουν οι διαστάσεις του υλικού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις