Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής.

Τετάρτη, 5 Φεβρουαρίου 2020

Προπαίδεια με μανταλάκια


Με το συγκεκριμένο παιχνίδι τα παιδιά μπορούν να ελέγξουν από μόνα τους τη σωστή απάντηση. Αρχικά, επιλέγουν ένα γινόμενο τοποθετώντας το μανταλάκι επάνω σε αυτό και στη συνέχεια κοιτάζουν από πίσω για να δουν εάν απάντησαν σωστά.


Εκτυπώνετε τις καρτέλες σε χρωματιστά χαρτόνια 160 γραμμαρίων και κόβετε περιμετρικά, όπως φαίνεται στην εικόνα. Κατόπιν, σημειώνετε τη σωστή απάντηση στο πίσω μέρος τους. Εναλλακτικά, εκτυπώνετε σε χρωματιστά χαρτιά και πλαστικοποιείτε, αφού πρώτα έχετε βάλει τα σημάδια στις αντίστοιχες θέσεις.

Μπορείτε να βρείτε το αρχείο εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νέο ανάρτηση!

Ο τόνος της φωνής

Πολλοί μαθητές παραλείπουν τους τόνους από τις λέξεις ή δεν τους βάζουν στη σωστή θέση. Για να τους βοηθήσουμε συνήθως ρωτάμε "...

Δημοφιλείς αναρτήσεις