Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του (ή σε άλλο μέσο) από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής. Αναφορικά με τις ψηφιακές τάξεις, μπορείτε να εισάγετε τον υπερσύνδεσμο της κάθε ανάρτησης (όχι των αρχείων).

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020

Τα βραχιολάκια της προπαίδειας


Ένα ακόμα εργαλείο για την εκμάθηση της προπαίδειας είναι και τα βραχιολάκια. Με αυτά τα παιδιά μπορούν να κάνουν συνέχεια επανάληψη τα γινόμενα, προκειμένου να αποκτήσουν μεγαλύτερη ευχέρεια και έτσι να τα αυτοματοποιήσουν.


Εκτυπώστε τα βραχιολάκια σε χρωματιστό χαρτί, πλαστικοποιήστε και κόψτε περιμετρικά. Στις άκρες τους κολλήστε κυκλάκια ταινίας velcro για να μπαίνουν και να βγαίνουν εύκολα στα χέρια των παιδιών.

Μπορείτε να βρείτε το αρχείο εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οδηγίες εκτύπωσης

Αποθηκεύστε τα αρχεία στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια προχωρήστε στην εκτύπωσή τους. Διαφορετικά αλλάζουν οι διαστάσεις του υλικού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις