Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του (ή σε άλλο μέσο) από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής. Αναφορικά με τις ψηφιακές τάξεις, μπορείτε να εισάγετε τον υπερσύνδεσμο της κάθε ανάρτησης (όχι των αρχείων).

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020

Βραχιολάκια με τα ζευγαράκια του 10


Τα παιδιά χρειάζεται να αποκτήσουν ευχέρεια με τα ζευγαράκια του 10, καθώς αυτά θα τους είναι ιδιαίτερα χρήσιμα στην υπέρβαση της δεκάδας. Επομένως, πέρα από τις αφίσες, τα βιβλιαράκια, τα παιχνίδια κλπ., τώρα θα αρχίσουμε να αξιοποιούμε και τα βραχιολάκια.

Εκτυπώστε τα βραχιολάκια σε χρωματιστό χαρτί, πλαστικοποιήστε και κόψτε περιμετρικά. Στις άκρες τους τοποθετήστε αυτοκόλλητα κυκλάκια ταινίας velcro για να μπαίνουν και να βγαίνουν εύκολα στα χέρια των παιδιών.

Μπορείτε να βρείτε το αρχείο εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οδηγίες εκτύπωσης

Αποθηκεύστε τα αρχεία στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια προχωρήστε στην εκτύπωσή τους. Διαφορετικά αλλάζουν οι διαστάσεις του υλικού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις