Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του (ή σε άλλο μέσο) από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής. Αναφορικά με τις ψηφιακές τάξεις, μπορείτε να εισάγετε τον υπερσύνδεσμο της κάθε ανάρτησης (όχι των αρχείων).

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020

Προπαίδεια με βιδωτά καπάκια


Με τη συγκεκριμένη δραστηριότητα τα παιδιά θα εξασκηθούν στην εκμάθηση της προπαίδειας και ταυτόχρονα θα καλλιεργήσουν τη λεπτή τους κινητικότητα. Θα χρειαστεί βέβαια να προμηθευτείτε με αρκετά καπάκια αλλά και πολλή υπομονή, γιατί θα σας πάρει πολύ χρόνο η όλη κατασκευή.


Εκτυπώνετε τις σελίδες 2-11 σε χρωματιστά χαρτόνια 160 γραμμαρίων. Τις σελίδες 12-14 τις εκτυπώνετε σε λευκά χαρτόνια 160 γραμμαρίων. Κόβετε περιμετρικά τα κυκλάκια και τα κολλάτε σε βιδωτά καπάκια (από κατσικίσιο γάλα Όλυμπος). Τοποθετήστε με σιλικόνη τα βιδωτά καπάκια στις θέσεις που έχουν μείνει κενές για τα γινόμενα.

Μπορείτε να βρείτε το αρχείο εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οδηγίες εκτύπωσης

Αποθηκεύστε τα αρχεία στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια προχωρήστε στην εκτύπωσή τους. Διαφορετικά αλλάζουν οι διαστάσεις του υλικού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις