Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής.

Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου 2019

Επεξεργάσιμα φύλλα ασκήσεων αριθμητικής


Όταν τα παιδιά καλούνται να μάθουν τις βασικές πράξεις, πολύ συχνά δυσκολεύονται να τοποθετήσουν τις μονάδες κάτω από τις μονάδες, τις δεκάδες κάτω από τις δεκάδες κλπ. Για τον λόγο αυτό μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το τετραγωνισμένο χαρτί.


Στο αρχείο θα βρείτε επεξεργάσιμα φύλλα και με τις τέσσερις πράξεις (πρόσθεση, αφαίρεση, πολλαπλασιασμό, διαίρεση). Το κατεβάζετε στον υπολογιστή σας και προχωράτε στις όποιες αλλαγές αριθμών επιθυμείτε. Κατόπιν, το αποθηκεύετε σε μορφή pdf και εκτυπώνετε.

Εναλλακτικά, σβήνετε όλους τους αριθμούς που υπάρχουν στο αρχείο, το αποθηκεύετε σε μορφή pdf και το εκτυπώνετε. Στη συνέχεια, γράφετε με στυλό τους αριθμούς και φωτοτυπείτε τις σελίδες.

Μπορείτε να βρείτε το αρχείο εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νέο ανάρτηση!

Ο τόνος της φωνής

Πολλοί μαθητές παραλείπουν τους τόνους από τις λέξεις ή δεν τους βάζουν στη σωστή θέση. Για να τους βοηθήσουμε συνήθως ρωτάμε "...

Δημοφιλείς αναρτήσεις