Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του (ή σε άλλο μέσο) από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής. Αναφορικά με τις ψηφιακές τάξεις, μπορείτε να εισάγετε τον υπερσύνδεσμο της κάθε ανάρτησης (όχι των αρχείων).

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019

Βιβλιαράκι με τα ζευγαράκια του 10


Στην Α' δημοτικού μελετάμε συνέχεια τα ζευγαράκια του 10. Τα προσεγγίζουμε με διάφορους τρόπους, προκειμένου να διευκολύνουμε τα παιδιά να τα κατακτήσουν.
Εκτυπώστε τη σελίδα 2 σε χρωματιστό χαρτί Α4 και τη σελίδα 3 σε λευκό χαρτόνι Α4. Κόψτε περιμετρικά τις καρτέλες και δέστε τις σε βιβλιαράκια, χρησιμοποιώντας συρραπτικό. Στη σελίδα 4 υπάρχουν κενές καρτέλες, ώστε να γράψουν τα παιδιά το κάθε βιβλιαράκι.

Μπορείτε να βρείτε το αρχείο εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οδηγίες εκτύπωσης

Αποθηκεύστε τα αρχεία στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια προχωρήστε στην εκτύπωσή τους. Διαφορετικά αλλάζουν οι διαστάσεις του υλικού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις