Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του (ή σε άλλο μέσο) από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής. Αναφορικά με τις ψηφιακές τάξεις, μπορείτε να εισάγετε τον υπερσύνδεσμο της κάθε ανάρτησης (όχι των αρχείων).

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019

Κάθετες αριθμογραμμές


Στις αριθμογραμμές με κάθετο προσανατολισμό η τοποθέτηση των αριθμών πραγματοποιείται κατά αύξουσα σειρά από κάτω προς τα πάνω. Πολλά παιδιά τις προτιμούν σε σχέση με τις οριζόντιες, διότι τους είναι πιο εύκολο να καταλάβουν τον τρόπο με τον οποίο  μεγαλώνει ή μικραίνει η αξία των αριθμών.


Τοποθετήστε τις αριθμογραμμές στο θρανίο (τέρμα δεξιά ή τέρμα αριστερά), προκειμένου τα παιδιά να τις χρησιμοποιούν κατά την αρίθμηση και την εκτέλεση των πράξεων της πρόσθεσης και της αφαίρεσης.

Μπορείτε να βρείτε το αρχείο εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οδηγίες εκτύπωσης

Αποθηκεύστε τα αρχεία στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια προχωρήστε στην εκτύπωσή τους. Διαφορετικά αλλάζουν οι διαστάσεις του υλικού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις