Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του (ή σε άλλο μέσο) από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής. Αναφορικά με τις ψηφιακές τάξεις, μπορείτε να εισάγετε τον υπερσύνδεσμο της κάθε ανάρτησης (όχι των αρχείων).

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019

Φωνόμετρο


Η επιτρεπτή ένταση ομιλίας μέσα στην τάξη εξαρτάται από το είδος της δραστηριότητας. Για να ορίσετε κάθε φορά ποια είναι η ένταση που επιτρέπεται, χρησιμοποιήστε το φωνόμετρο, ανάβοντας την αντίστοιχη λάμπα.


Για να φτιάξετε το φωνόμετρο, κατεβάστε το αρχείο και επιλέξτε κάποιο από τα τέσσερα πρότυπα. Εκτυπώστε το επιλέγοντας εκτύπωση σε πραγματικό μέγεθος. Πλαστικοποιήστε και κόψτε περιμετρικά. Βάλτε τις καρτέλες με χαρτοταινία στον πίνακα.


Στη συνέχεια, τοποθετήστε τις λάμπες μπαταρίας (6 εκ.) στις αντίστοιχες θέσεις, χρησιμοποιώντας ταινία διπλής όψης ή velcro. Οι συγκεκριμένες λάμπες ανάβουν όταν τις πατήσετε.

Μπορείτε να βρείτε το αρχείο εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οδηγίες εκτύπωσης

Αποθηκεύστε τα αρχεία στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια προχωρήστε στην εκτύπωσή τους. Διαφορετικά αλλάζουν οι διαστάσεις του υλικού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις