Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής.

Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου 2019

Φωνόμετρο


Η επιτρεπτή ένταση ομιλίας μέσα στην τάξη εξαρτάται από το είδος της δραστηριότητας. Για να ορίσετε κάθε φορά ποια είναι η ένταση που επιτρέπεται, χρησιμοποιήστε το φωνόμετρο, ανάβοντας την αντίστοιχη λάμπα.


Για να φτιάξετε το φωνόμετρο, κατεβάστε το αρχείο και επιλέξτε κάποιο από τα τέσσερα πρότυπα. Εκτυπώστε το επιλέγοντας εκτύπωση σε πραγματικό μέγεθος. Πλαστικοποιήστε και κόψτε περιμετρικά. Βάλτε τις καρτέλες με χαρτοταινία στον πίνακα.


Στη συνέχεια, τοποθετήστε τις λάμπες μπαταρίας στις αντίστοιχες θέσεις, χρησιμοποιώντας ταινία διπλής όψης ή velcro. Οι συγκεκριμένες λάμπες ανάβουν όταν τις πατήσετε.

Μπορείτε να βρείτε το αρχείο εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τουβλάκια ελληνικού Κώδικα Braille

Στο πλαίσιο δημιουργίας υλικού για μαθητές με προβλήματα όρασης και κατόπιν πολύμηνης μελέτης και δοκιμών, με τον Βασίλη Παύλου σχεδιάσ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις