Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής.

Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019

Δύο αδέρφια μεταμορφώνουν τα σχολεία!


Τους γνωρίσαμε όταν μεταμόρφωσαν το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης σε κυψέλη! Αυτή όμως ήταν μόνο η αρχή, γιατί ο Γιάννης και ο Δημήτρης Μητρουλάκης άλλαξαν την όψη δύο ακόμα σχολικών κτιρίων.


Επέστρεψαν μετά από 30 χρόνια στο 4ο Δημοτικό Αλεξανδρούπολης, στο σχολείο στο οποίο είχαν φοιτήσει κατά τα μαθητικά τους χρόνια και του έδωσαν άλλη πνοή.


Έφτιαξαν λοιπόν μια τοιχογραφία graffitti με θέμα "Το Δέντρο της Γνώσης" και κυρίαρχο μήνυμα το "Save the Planet".


Το όλο εγχείρημα έγινε με πολλή αγάπη σε ό,τι έχει να κάνει με παιδιά, προωθώντας την καλλιέργεια του αισθητικού τους κριτηρίου. 


Συνέχισαν με το 1ο Δημοτικό Σχολείο Φερών Νομού Έβρου και ολοκλήρωσαν μια τοιχογραφία με θέμα "Κάθε παιδί είναι καλλιτέχνης - Με τη φαντασία φέρνεις τη δημιουργία".


Τα αδέρφια Δημήτρης και Γιάννης Μητρουλάκης θα συνεχίσουν τις εικαστικές παρεμβάσεις στα σχολεία, μεταμορφώνοντάς τα με το χρώμα και την τέχνη τους!Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νέο ανάρτηση!

Ο τόνος της φωνής

Πολλοί μαθητές παραλείπουν τους τόνους από τις λέξεις ή δεν τους βάζουν στη σωστή θέση. Για να τους βοηθήσουμε συνήθως ρωτάμε "...

Δημοφιλείς αναρτήσεις