Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του (ή σε άλλο μέσο) από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής. Αναφορικά με τις ψηφιακές τάξεις, μπορείτε να εισάγετε τον υπερσύνδεσμο της κάθε ανάρτησης (όχι των αρχείων).

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019

Τετράδιο επικοινωνίας


Το τετράδιο επικοινωνίας ενισχύει τη συνεργασία μεταξύ σχολείου και οικογένειας. Σε αυτό καταγράφεται το ημερήσιο πρόγραμμα του μαθητή κι έτσι επιτυγχάνεται η καθημερινή επικοινωνία με τον γονέα, ο οποίος λαμβάνει ενημέρωση για την πρόοδο και την εξέλιξη του παιδιού του.

 Στο τετράδιο μπορούν ακόμα να καταγραφούν παρατηρήσεις αναφορικά με τη συμπεριφορά του παιδιού, την τήρηση των κανόνων στην τάξη και στο διάλειμμα, τη συμμετοχή του στο μάθημα, την ολοκλήρωση των εργασιών, τη συνεργασία με τους συμμαθητές κλπ.

Παρέχεται επίσης η δυνατότητα στον γονέα να κάνει τις δικές του σημειώσεις, να θέσει τα ερωτήματά του ή να ενημερώσει τον εκπαιδευτικό για κάποιο θέμα που προέκυψε.

Για να φτιάξετε το τετράδιο εκτυπώστε έγχρωμες τις σελίδες 2 και 3 που αποτελούν το εξώφυλλο και το εσώφυλλο αντίστοιχα. Τις εσωτερικές σελίδες τις εκτυπώνετε μπρος πίσω σε έγχρωμη (σελ. 4-5) είτε σε ασπρόμαυρη μορφή (σελ. 6-7). Στη συνέχεια, επιλέξτε βιβλιοδεσία με μεταλλικό σπιράλ.

Μπορείτε να βρείτε το αρχείο προς εκτύπωση εδώ. Το επεξεργάσιμο αρχείο μπορείτε να το βρείτε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οδηγίες εκτύπωσης

Αποθηκεύστε τα αρχεία στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια προχωρήστε στην εκτύπωσή τους. Διαφορετικά αλλάζουν οι διαστάσεις του υλικού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις