Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του (ή σε άλλο μέσο) από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής. Αναφορικά με τις ψηφιακές τάξεις, μπορείτε να εισάγετε τον υπερσύνδεσμο της κάθε ανάρτησης (όχι των αρχείων).

Κυριακή 18 Αυγούστου 2019

Τετράδιο Πρώτης Αρίθμησης


Το Τετράδιο Πρώτης Αρίθμησης απευθύνεται σε παιδιά Α' δημοτικού. Είναι ένα βοήθημα που συμπληρώνει το βιβλίο μαθητή και το τετράδιο εργασιών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε μέσα στην τάξη είτε στο σπίτι.


Με το Τετράδιο Πρώτης Αρίθμησης τα παιδιά:
Χρωματίζουν το σύμβολο του κάθε αριθμού.
Γράφουν σε οργανωμένο χώρο με κουτάκια.
Αναπτύσσουν τη λεπτή τους κινητικότητα, καθώς και τον συντονισμό ματιού-χεριού.
Ασχολούνται με δραστηριότητες αριθμητικής για την κατανόηση των αριθμών 0-20.

Η εικονογράφηση και η γραμματοσειρά είναι της Γαλήνης Γκαλά.

Για να φτιάξετε το τετράδιο εκτυπώστε έγχρωμες τις σελίδες 2 και 3 που αποτελούν το εξώφυλλο και το εσώφυλλο αντίστοιχα. Τις εσωτερικές σελίδες 4-52 τις εκτυπώνετε μπρος πίσω σε ασπρόμαυρη μορφή. Στη συνέχεια, επιλέξτε βιβλιοδεσία με μεταλλικό σπιράλ.

Μπορείτε να βρείτε το αρχείο εδώ.

2 σχόλια:

  1. Εξαιρετικό Υλικό - τα τετράγωνα ιδιαίτερα βοηθητικά για την πρώτη γραφή
    Σας ευχαριστούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε πολύ για την πολύτιμη βοήθεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οδηγίες εκτύπωσης

Αποθηκεύστε τα αρχεία στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια προχωρήστε στην εκτύπωσή τους. Διαφορετικά αλλάζουν οι διαστάσεις του υλικού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις