Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής.

Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2019

Θήκες γράψε-σβήσε


Οι θήκες γράψε-σβήσε είναι εύχρηστες και επαναχρησιμοποιούμενες. Εισάγετε σε αυτές το φυλλάδιο με το οποίο θέλετε να εργαστεί ο μαθητής, του δίνετε έναν λεπτό μαρκαδόρο ασπροπίνακα και ένα πανάκι μικροϊνών, με το οποίο θα μπορεί να σβήνει. Ενδείκνυνται για επίλυση αριθμητικών πράξεων, κλίση ρημάτων και πολλά άλλα.


Είναι ιδιαίτερα χρήσιμες για το τμήμα ένταξης, την παράλληλη στήριξη, την τάξη υποδοχής, καθώς και την ενισχυτική διδασκαλία. Επίσης, στη γενική τάξη μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε περίπτωση που κάποια παιδιά τελειώνουν πολύ πιο γρήγορα από τα υπόλοιπα.

Μπορείτε να βρείτε τις θήκες εδώ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νέο ανάρτηση!

Ο τόνος της φωνής

Πολλοί μαθητές παραλείπουν τους τόνους από τις λέξεις ή δεν τους βάζουν στη σωστή θέση. Για να τους βοηθήσουμε συνήθως ρωτάμε "...

Δημοφιλείς αναρτήσεις