Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του (ή σε άλλο μέσο) από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής. Αναφορικά με τις ψηφιακές τάξεις, μπορείτε να εισάγετε τον υπερσύνδεσμο της κάθε ανάρτησης (όχι των αρχείων).

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Θήκες γράψε-σβήσε


Οι θήκες γράψε-σβήσε είναι εύχρηστες και επαναχρησιμοποιούμενες. Εισάγετε σε αυτές το φυλλάδιο με το οποίο θέλετε να εργαστεί ο μαθητής, του δίνετε έναν λεπτό μαρκαδόρο ασπροπίνακα και ένα πανάκι μικροϊνών, με το οποίο θα μπορεί να σβήνει. Ενδείκνυνται για επίλυση αριθμητικών πράξεων, κλίση ρημάτων και πολλά άλλα.


Είναι ιδιαίτερα χρήσιμες για το τμήμα ένταξης, την παράλληλη στήριξη, την τάξη υποδοχής, καθώς και την ενισχυτική διδασκαλία. Επίσης, στη γενική τάξη μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε περίπτωση που κάποια παιδιά τελειώνουν πολύ πιο γρήγορα από τα υπόλοιπα.

Μπορείτε να βρείτε τις θήκες εδώ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οδηγίες εκτύπωσης

Αποθηκεύστε τα αρχεία στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια προχωρήστε στην εκτύπωσή τους. Διαφορετικά αλλάζουν οι διαστάσεις του υλικού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις