Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του (ή σε άλλο μέσο) από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής. Αναφορικά με τις ψηφιακές τάξεις, μπορείτε να εισάγετε τον υπερσύνδεσμο της κάθε ανάρτησης (όχι των αρχείων).

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

Σήματα χεριών


Συχνά οι μαθητές διακόπτουν τη ροή του μαθήματος για καθαρά διαδικαστικά πράγματα. Σε ποιον δεν έχει τύχει να κάνει μια ερώτηση και εκείνη τη στιγμή να σηκώσει κάποιος μαθητής το χέρι του προκειμένου να ζητήσει την άδεια να πάει στην τουαλέτα;


Με τα σήματα όμως που μπορούν να γίνουν με το χέρι, όλα αυτά τα διαδικαστικά θέματα ελαχιστοποιούνται σημαντικά. Πιο συγκεκριμένα, αναρτάτε τις καρτέλες σε εμφανές σημείο στην τάξη και καλείτε τα παιδιά να τις συμβουλεύονται όταν θέλουν κάτι, προκειμένου να καταλαβαίνετε άμεσα αν πρόκειται για ερώτηση/ απάντηση, τουαλέτα, χαρτομάντιλο ή νερό. 

Μπορείτε να βρείτε το αρχείο εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οδηγίες εκτύπωσης

Αποθηκεύστε τα αρχεία στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια προχωρήστε στην εκτύπωσή τους. Διαφορετικά αλλάζουν οι διαστάσεις του υλικού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις