Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του (ή σε άλλο μέσο) από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής. Αναφορικά με τις ψηφιακές τάξεις, μπορείτε να εισάγετε τον υπερσύνδεσμο της κάθε ανάρτησης (όχι των αρχείων).

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

Φτιάξτε χριστουγεννιάτικο δέντρο


Σε μερικές τάξεις δεν υπάρχει χριστουγεννιάτικο δέντρο, σε κάποιες δεν είναι σε καλή κατάσταση. Σε άλλες πάλι δεν υπάρχει αρκετός χώρος. Οπότε ένα δέντρο στον τοίχο ίσως να είναι μια καλή λύση.


Θα χρειαστείτε ένα κομμάτι ξύλου. Αυτό της παραπάνω φωτογραφίας είναι κυλινδρικό, έχει μήκος ένα μέτρο και το βρίσκετε στο βιβλιοπωλείο. Στο ξύλο έδεσα δέκα κομμάτια σπάγγου 170 εκατοστών περίπου. Τα έπιασα όλα μαζί στην άλλη και τα έδεσα σε κόμπο. Κρέμασα το ημερολόγιο στον τοίχο. Πήρα μικρά πουγκάκια από τούλι, τα γέμισα με ρύζι και τα κρέμασα στο ξύλο από τα κορδελάκια τους, προκειμένου να τεντωθούν τα κομμάτια σπάγγου, γιατί το ξύλο δεν είχε αρκετό βάρος.


Για τον στολισμό του δέντρου χρησιμοποιείτε καρπούς από θάμνους ή δέντρα και χειροποίητες μπάλες, που κρεμάτε με μανταλάκια στον σπάγγο. Τις μπάλες τις φτιάχνετε με στρόγγυλα κομμάτια υφάσματος, τα οποία γεμίζετε με βαμβάκι και δένετε με σπάγγο.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οδηγίες εκτύπωσης

Αποθηκεύστε τα αρχεία στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια προχωρήστε στην εκτύπωσή τους. Διαφορετικά αλλάζουν οι διαστάσεις του υλικού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις