Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του (ή σε άλλο μέσο) από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής. Αναφορικά με τις ψηφιακές τάξεις, μπορείτε να εισάγετε τον υπερσύνδεσμο της κάθε ανάρτησης (όχι των αρχείων).

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

Κουπόνια για τη γιορτή της μητέρας


Για τη γιορτή της μητέρας, που κάθε φορά είναι τη δεύτερη Κυριακή του Μαΐου, φτιάξαμε ένα βιβλιαράκι με κουπόνια! Τα κουπόνια περιλαμβάνουν διάφορες μικροδουλειές του σπιτιού, π.χ. στρώσιμο τραπεζιού, ετοιμασία πρωινού, συμμάζεμα παιχνιδιών, δίπλωμα ρούχων κλπ.

Εκτυπώνουμε το αρχείο με τα 15 κουπόνια και το εξώφυλλο σε χρωματιστά χαρτιά. Τα παιδιά τα κόβουν και τα διακοσμούν όπως επιθυμούν. Στη συνέχεια, γράφουν το όνομά τους στο εξώφυλλο. Κάνουμε τρύπες με τον διακορευτή στην αριστερή πλευρά των κουπονιών και περνάμε ένα χρωματιστό κορδόνι. Βάζουμε δύο χάντρες και δένουμε το κορδόνι για να φτιάξουμε το βιβλιαράκι.

Τα παιδιά χαρίζουν το βιβλιαράκι στη μαμά τους και κάθε φορά που η ίδια χρειάζεται τη βοήθεια του παιδιού της για μια δουλειά, απλά κόβει ένα κουπόνι και το δίνει στο παιδί.

Μπορείτε να βρείτε το αρχείο με τα κουπόνια εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οδηγίες εκτύπωσης

Αποθηκεύστε τα αρχεία στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια προχωρήστε στην εκτύπωσή τους. Διαφορετικά αλλάζουν οι διαστάσεις του υλικού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις