Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του (ή σε άλλο μέσο) από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής. Αναφορικά με τις ψηφιακές τάξεις, μπορείτε να εισάγετε τον υπερσύνδεσμο της κάθε ανάρτησης (όχι των αρχείων).

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018

Αφίσες με τους ήρωες της Γλώσσας Α' δημοτικού


Στο βιβλίο μαθητή (α' τεύχος) της Γλώσσας Α' δημοτικού υπάρχει το δισέλιδο γνωριμίας με τους ήρωες (σελίδες 6 και 7). Στη συγκεκριμένη ενότητα τα παιδιά γνωρίζουν τους ήρωες του βιβλίου, αναγνωρίζουν και γράφουν το όνομα το δικό τους και των συμμαθητών τους.


Στο βιβλίο του δασκάλου (σελίδα 32) προτείνεται ο εκπαιδευτικός να μεγεθύνει και να φωτοτυπήσει από το βιβλίο μαθητή τα κάδρα με τους ήρωες και να τα κολλήσει σε χαρτί του μέτρου. Στη συνέχεια, να γράψει τα ονόματά τους σε καρτέλες και να ζητήσει από τα παιδιά να κολλήσουν την κάθε καρτέλα στο σωστό κάδρο. Εναλλακτικά και για μεγαλύτερη ευκολία, ο εκπαιδευτικός μπορεί να εκτυπώσει τις έτοιμες αφίσες με τα κάδρα των ηρώων, καθώς και τις καρτέλες με τα ονόματά τους.

Ύστερα από τη θεματική ενότητα "Γνωριμία με τους ήρωες", οι αφίσες μπορούν να τοποθετηθούν στη μεριά που βρίσκεται το παρουσιολόγιο της τάξης.

Μπορείτε να βρείτε το αρχείο με τις αφίσες εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οδηγίες εκτύπωσης

Αποθηκεύστε τα αρχεία στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια προχωρήστε στην εκτύπωσή τους. Διαφορετικά αλλάζουν οι διαστάσεις του υλικού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις