Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του (ή σε άλλο μέσο) από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής. Αναφορικά με τις ψηφιακές τάξεις, μπορείτε να εισάγετε τον υπερσύνδεσμο της κάθε ανάρτησης (όχι των αρχείων).

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023

Πρόγραμμα ανταλλαγής χριστουγεννιάτικων καρτών και στολιδιών

 


Η επικοινωνία μεταξύ σχολείων δύναται να πραγματοποιηθεί με διάφορους τρόπους, ένας από αυτούς μπορεί να είναι η ανταλλαγή χριστουγεννιάτικων καρτών και στολιδιών.

Για να συμμετέχετε στο εν λόγω πρόγραμμα, θα χρειαστεί να συμπληρώσετε κάποια στοιχεία στη λίστα, όπως το όνομα του σχολείου σας, το τηλέφωνο, την τάξη ή το τμήμα που επιθυμεί να συμμετέχει, τον αριθμό των μαθητών, τη διεύθυνση αλληλογραφίας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας. 

Στη λίστα μπορούν να ενταχθούν δημοτικά σχολεία, ειδικά σχολεία, νηπιαγωγεία, ειδικά νηπιαγωγεία, τμήματα υποδοχής και τμήματα ένταξης της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Η λίστα με τα διαθέσιμα σχολεία είναι επεξεργάσιμη, προκειμένου να  μπορεί να ανανεωθεί. Από αυτήν επιλέγετε το σχολείο με το οποίο θέλετε να συνεργαστείτε και αφότου οι εκπαιδευτικοί των τάξεων έρθουν σε αρχική επικοινωνία (τηλεφωνικά ή μέσω email), ακολουθεί η ανταλλαγή. 

Οι κάρτες και τα στολίδια που θα σταλθούν μπορούν να διακοσμήσουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο της τάξης ή του σχολείου και πριν τις διακοπές να μοιραστούν στους μαθητές που συμμετείχαν στο πρόγραμμα.

Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο του προγράμματος αυτού τα σχολεία μπορούν να συνδεθούν μέσω τηλεδιάσκεψης, ώστε οι μαθητές να γνωριστούν μεταξύ τους, να μιλήσουν για τα έθιμα του τόπου τους και να τραγουδήσουν τα κάλαντα.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οδηγίες εκτύπωσης

Αποθηκεύστε τα αρχεία στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια προχωρήστε στην εκτύπωσή τους. Διαφορετικά αλλάζουν οι διαστάσεις του υλικού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις