Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του (ή σε άλλο μέσο) από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής. Αναφορικά με τις ψηφιακές τάξεις, μπορείτε να εισάγετε τον υπερσύνδεσμο της κάθε ανάρτησης (όχι των αρχείων).

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020

Ορθογραφία

Πολλοί εκπαιδευτικοί αναζητούν λύσεις για το πώς θα διαχειριστούν την ορθογραφία στο πλαίσιο της σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, λόγω του ότι αναγκαστικά πολλές ρουτίνες θα χρειαστεί να τροποποιηθούν.


Μία πρόταση είναι μέσω της διαδραστικής παρουσίασης, την οποία θα προβάλλετε με διαμοιρασμό οθόνης. Ανοίγετε την παρουσίαση Google από τον υπολογιστή σας και κάνετε ένα αντίγραφο. Γράφετε την ημερομηνία στο πρώτο πλαίσιο. Στα υπόλοιπα γράφετε την ορθογραφία, αφού την έχετε υπαγορεύσει στα παιδιά και την έχουν γράψει στα τετράδιά τους. Με τον τρόπο αυτόν επιτυγχάνεται η αυτοδιόρθωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οδηγίες εκτύπωσης

Αποθηκεύστε τα αρχεία στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια προχωρήστε στην εκτύπωσή τους. Διαφορετικά αλλάζουν οι διαστάσεις του υλικού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις