Όροι χρήσης

Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για ιδιωτική χρήση από εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές και γονείς. Δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση των αναρτήσεων (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία) σε άλλους ιστότοπους. Όποιος εκπαιδευτικός ανεβάζει φωτογραφίες στον ιστότοπο του σχολείου του (ή σε άλλο μέσο) από την αξιοποίηση του υλικού, να προσθέτει τον ενεργό σύνδεσμο της πηγής. Αναφορικά με τις ψηφιακές τάξεις, μπορείτε να εισάγετε τον υπερσύνδεσμο της κάθε ανάρτησης (όχι των αρχείων).

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020

Ημερολόγιο

Στο νηπιαγωγείο και στις πρώτες τάξεις του δημοτικού ασχολούμαστε καθημερινά με ρουτίνες, όπως το ημερολόγιο, τον καιρό κλπ.

 Στο πλαίσιο της σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης μπορείτε να προβάλλετε τη διαδραστική παρουσίαση με διαμοιρασμό οθόνης, να ρωτάτε τα παιδιά π.χ. τι μέρα είναι σήμερα και να μεταφέρετε το καρτελάκι στη σωστή θέση.

Ανοίγετε την παρουσίαση Google από τον υπολογιστή σας και κάνετε ένα αντίγραφο. Οι αλλαγές που θα κληθείτε να πραγματοποιήσετε αφορούν τα ονόματα των παιδιών στο παρουσιολόγιο.

1 σχόλιο:

Οδηγίες εκτύπωσης

Αποθηκεύστε τα αρχεία στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια προχωρήστε στην εκτύπωσή τους. Διαφορετικά αλλάζουν οι διαστάσεις του υλικού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις